top of page

TALARE

peter bernhardsson.jpg
peter bernhardsson.jpg

TORSDAG KVÄLL

Peter Bernhardsson

Peter är pastor och föreståndare i Hagakyrkan i Habo, tillsammans med sin fru och sina barn bor han i Jönköping. På fritiden gillar han alla former av sport och har bland annat varit med och startat Jönköpings innebandyklubb. Peter har tidigare varit regional kyrkoledare i equmenia och har ett hjärta för församling och evangeliet. 

66396926_463623130867800_7934797172774535168_n.jpg

FREDAG KVÄLL

Ellen Thornell

Ellen är 23 år, bor i Eksjö med sin man David och sonen Amadeus som precis fyllt 1 år. Ellen är förkunnare och missionär i missionsorganisationen Gå ut mission där hon älskar att åka ut i världen och predika om Jesus för dem som aldrig tidigare hört evangeliet. Ellen mötte Jesus som tonåring från att inte ha vetat någonting om Gud. Det mötet förändrade hennes liv. Den chansen att få möta Jesus på riktigt vill hon ge varje människa.

Ellen Thornell.jpg
IMG_6175.JPG

SÖNDAG FÖRMIDDAG

Julia Wellstam

Julia Wellstam har i drygt 20 år arbetat med ungdomar och unga ledare och har ett stort hjärta för att se den unga generationen lära känna Jesus och livet han har att ge dem.

Julia är gift och har två barn och bor i Örebro. Hon arbetar som ledarutvecklare inom EFK och som lägerpastor på Hjälmargården.

Rityta 1 kopia 5 copy 5_2x.jpeg
Jakob Björkhed Fhager.jpg
Jakob Björkhed Fhager.jpg

LÖRDAG KVÄLL

Jakob Fhager Bjärkhed

Jakob jobbar som pastor och bor med sin fru och två barn i Ölmstad. Jakob gillar fotboll men berättar att det största intresset ändå är att få dela med sig av evangeliet och att se andra människor växa i tro.

bottom of page