top of page

KONFERENSENS INNEHÅLL

Tre Dagar 23 är en påskkonferens som pågår mellan 6-9 april. Vi kommer att ha kvällsmöten, seminarium, konserter och mycket mer.

 För att delta behöver du anmäla dig, och det gör du under fliken anmälan här på hemsidan. 

Det blir en maxad konferens och vi längtar efter att få fira påsken tillsammans. Hoppas att du vill vara med!

DSC01412.jpg

Torsdag, Fredag och Lördag kl 19.00

KVÄLLSMÖTE

DSC00823.jpg

LIVINGROOM

DSC01226.jpg

INFÖR KORSET

DSC01051.jpg

KONSERT

DSC00898.jpg

VITTNESBÖRD OPEN MIC

DSC00658.jpg

OUTREACH

DSC00702.jpg

KORSVANDRING

KVÄLLSMÖTE

TORSDAG FREDAG LÖRDAG 19.00 

 

Vi kommer vi att få möjlighet att fira Gudstjänst tillsammans. Lovsången under helgen leds av Benjamin Sundberg med team.  Predikan från Åsa Björk  - Kungsporten , Stina Furberg - Pastor i Bankeryd Missionskyrka , Rickard Lundgren - Gå ut mission och Henrik Steen, TMU .

 

Vi tror att det kommer bli en helg full av Gudsmöten där du får upptäcka mer av vem Jesus är eller lära känna honom för första gången.

  

Kvällsmöten
Livingroom

LIVINGROOM

FREDAG LÖRDAG 

Ett stort vardagsrum där vi söker Gud tillsammans. Vi tar tid till en samling med avskalad lovsång och fokus på tid med Gud i kyrksalen. En plats där du får närma dig Gud och vila i hans närvaro. Livingroom leds av Pionjärkyrkan och bönerummet finns med och erbjuder förbön. 

DSC01333.jpg
Konsert

KONSERT

TORSDAG FREDAG LÖRDAG

Under kvällarna kommer vi erbjuda ett gäng härliga konserter varje kväll  

Torsdag 22.30
Fredag 22.00
Fredag 23.00
Lördag 22.00

OUTREACH

LÖRDAG 15.00

På Lördagen har du möjlighet att vara med på en Outreach tillsammans med REACH och Pannkakskyrkan. Vi kommer dela ut pannkokor, godis, biblar och berätta för människor om Guds kärlek - häng med!

Vi kommer vara på Österängen och Bilmässan Elmia.

 

REACH och Pannkakskyrkan är organisationer som finns för inspiration, hjälp, träning & utrustning av unga för att nå ut med evangeliet.

Outreach
DSC00797.jpg

INFÖR KORSET

LÖRDAG 23.00

På lördagkväll kommer vi ha lugn stund i tillbedjan där vi kommer inför korset för att påminnas om vad Jesus gjorde för oss. 

Lovsång och tillbedjan som leds av TMU.

 

Inför Korset info

VITTNESBÖRD - OPEN MIC

LÖRDAG 11.15

På lördagen möts vi för att höra varandras stories om vad Gud gjort i våra liv. Att dela ett vittnesbörd innebär helt enkelt att berätta om ett tillfälle när Gud har gjort något för oss, till exempel svarat på en bön eller mött oss personligen.

 

Att dela en sån story handlar om att ge Gud äran för det Han har gjort men också att uppmuntra varandra. Det Gud gjort för dig får bli en uppmuntran att Han kan göra det igen för någon annan. Vi blir stärkta i vår tro när vi får höra om vad Gud gör här och nu, mitt ibland oss.

 

Välkomna på en stund av härliga berättelser som kommer att inspirera!

KORSVANDRING

FREDAG 11:15

Korsvandringen leds av Gå Ut Mission och kommer börja med ett kort undervisningspass för att peppa för outreach, med förhoppningen att korsvandringen når fler människor än bara konferensdeltagare.

 

Alla deltagare kommer vandra tillsammans ner till Esplanaden i Huskvarna med ett kors längst fram. Där vill vi nå ut med påskens budskap, vad Jesus har gjort och vem Han är, till de som bor i närheten.

Vi kommer fira Gudstjänst tillsammans på Esplanaden.

VITTNESBRÖD
KORSVANDRING
bottom of page