INFORMATION

Tre Dagar 21 är en digital påskkonferens som pågår mellan 1–3 april. Vi kommer att sända invigning, kvällsmöten och worship night direkt på vår youtubekanal. Det kommer även att finnas chattrum för dig som vill träffa andra ungdomar och möjlighet till förbön, bönerum, walk'n talk och själavårdssamtal, online. Ingen anmälan krävs. 

 

Det blir en maxad konferens och vi längtar efter att få fira livet, hoppet och segern tillsammans. Jesus seger är för alla, och vi hoppas att du vill vara med!

DSC_0142.jpg

Varje kväll kl 20.00

GUDSTJÄNST 

DSC_08812.jpg

INVIGNING

DSC_0784.jpg

FÖRBÖN 

DSC_0683.jpg

WORSHIP NIGHT

DSC_1106.jpg

BÖNERUM

DSC_0924.jpg

INFÖR KORSET

DSC_0283.jpg

WALK AND TALK

GUDSTJÄNST

TORSDAG FREDAG LÖRDAG 20.00 - 21.00

 

Vi kommer vi att få möjlighet att fira Gudstjänst tillsammans. Lovsången under helgen leds av Hope for this nation.  Predikan från Cornelia Forsberg - Hope for this nation, Marie-Louise Nilsson - Alpha Sverige och Tigleth Malkey, evangelist inom Pingst. Vi tror att det kommer bli en helg full av Gudsmöten även om vi inte kan vara tillsammans i en och samma lokal. Gud är inte begränsad till en lokal, han möter oss där vi är. 

Passa på att se Gudstjänsten tillsammans i din tonårsgrupp eller samla dina vänner på Zoom och fira Gudstjänst tillsammans. Bara fantasin sätter stopp! 

 
 

INVIGNING

TORSDAG 19.30

Vi vill inviga årets konferens på rätt sätt! Därför kickar vi igång med en invigning ledd av årets uppvärmer Petrus Andersson. Han kommer bjuda på en show med mycket skratt, roliga upptåg och ett varmt välkomnande för dig som vill vara en del av årets konferens. 

 

Invigningen ligger precis innan torsdagens Gudstjänst. Det passar perfekt att se tillsammans med tonårsgruppen, kompisarna på zoom eller varför inte med familjen i soffan, och få ett riktigt välkomnande till Tre Dagar 21 

 

WORSHIP NIGHT

FREDAG 22.00

På fredagkväll kommer vi att avsluta med att lovsjunga tillsammans med Hope For This Nation och spendera tid med Gud.  Sätt er tillsammans i Zoom, med familjen framför tv:n eller själv vid din dator, så får vi tillsammans lovsjunga Jesus. 

Tips till er som vill titta tillsammans.

Börja fredagen med uppvärmning och Gudstjänst kl 19:45 - 21.00, ta lite tid för fika och gemenskap och avsluta sen kvällen med Worship Night kl 22.00

INFÖR KORSET

LÖRDAG 23.40

På Lördag kväll kommer vi att fira Jesus uppståndelse och segern han vann på korset med lovsång och tillbedjan som leds av Benjamin Sundberg från Kungsporten.