top of page

KONFERENSENS INNEHÅLL

Tre Dagar 2022 är en påskkonferens som pågår mellan 14-17 april. Vi kommer att ha kvällsmöten, Talk Show, Seminarier och mycket mer.

 För att delta behöver du anmäla dig, det gör du under fliken anmälan på hemsidan. 

Det blir en maxad konferens och vi längtar efter att få fira påsken tillsammans. Hoppas att du vill vara med!

BD4A7779.jpg

Fredag och Lördag kl 19.00

KVÄLLSMÖTE

BD4A7875#2-2.jpg

TALKSHOW

bd4a8299#2 2.JPG

INFÖR KORSET

BD4A8168#2-2.jpg

SEMINARIER

BD4A8728#2.jpg

VITTNESBÖRD OPEN MIC

BD4A7897#2-3.jpg

WORKSHOPS

BD4A0727#2-2.jpg

KORSVANDRING

Fästpunkt 1

KVÄLLSMÖTE

TORSDAG FREDAG LÖRDAG 19.00 

 

Vi kommer vi att få möjlighet att fira Gudstjänst tillsammans. Lovsången under helgen leds av Benjamin Sundberg med team.  Predikan från Markus Frid - Testa Mission och TTS, Maria Aronsson - Pastor i Olofström , Jonas Andersson - Gå ut mission och Rickard Sundström, TMU .

 

Vi tror att det kommer bli en helg full av Gudsmöten där du får upptäcka mer av vem Jesus är eller lära känna honom för första gången.

  

Gudtjänst info
TALKSHOW

TALKSHOW

TORSDAG FREDAG LÖRDAG 

Talk Show är en riktig stämningshöjare. Den kommer ledas av Samuel Westergren och Albin Åkesson. Fokus kommer vara på underhållning och gemenskap. Det kommer vara tävlingar, musik, intervjuer, skön stämning och mycket skratt. 

 

Detta vill ni inte missa!!

BD4A8728#2.jpg
SEMINARIER

SEMINARIER

FREDAG 14.30

Under fredagen kommer du ha chansen att gå på två olika seminarium! Det är helt enkelt ett tillfälle där vi tar tid för att gå djupare i olika ämnen och teman som berör oss som lever livet med Jesus. Det bästa är att du själv får välja vad som är intressant och relevant för dig!

 

Kom med all din nyfikenhet och var beredd på att lära dig något som kommer att påverka ditt liv med Jesus på djupet! 

WORKSHOP

LÖRDAG 14.00

Vi tror på en Gud som är kreativ och som har skapat oss kreativa. Under workshopen kommer du få möjlighet att skapa och lära dig saker i praktiken.

 

Kanske ska du testa på något som du inte har testat innan?!

Dessa workshops, och fler, kommer finnas att välja mellan: innebandyturnering, skriva Lovsång, profetisk betjäning, dans, kalligrafi, evangelisation, entreprenörskap och målarverkstad.

Läs mer och anmäl dig

WORKSHOP
BD4A0705#2-2.jpg

INFÖR KORSET

LÖRDAG 23.00

På Lördag kväll kommer vi ha lugn stund i tillbedjan där vi kommer inför korset för att påminnas om vad Jesus gjorde för oss. Lovsång och tillbedjan som leds av TMU.

 

Inför Korset info

VITTNESBÖRD - OPEN MIC

LÖRDAG 11.15

På lördagen möts vi för att höra varandras stories om vad Gud gjort i våra liv. Att dela ett vittnesbörd innebär helt enkelt att berätta om ett tillfälle när Gud har gjort något för oss, till exempel svarat på en bön eller mött oss personligen.

 

Att dela en sån story handlar om att ge Gud äran för det Han har gjort men också att uppmuntra varandra. Det Gud gjort för dig får bli en uppmuntran att Han kan göra det igen för någon annan. Vi blir stärkta i vår tro när vi får höra om vad Gud gör här och nu, mitt ibland oss.

 

Välkomna på en stund av härliga berättelser som kommer att inspirera!

KORSVANDRING

FREDAG 11:15

Korsvandringen leds av Gå Ut Mission och kommer börja med ett kort undervisningspass för att peppa för outreach, med förhoppningen att korsvandringen når fler människor än bara konferensdeltagare.

 

Alla deltagare kommer vandra tillsammans ner till Esplanaden i Huskvarna med ett kors längst fram. Där vill vi nå ut med påskens budskap, vad Jesus har gjort och vem Han är, till de som bor i närheten.

Vi kommer fira Gudstjänst tillsammans på Esplanaden.

VITTNESBRÖD
KORSVANDRING
BD4A7623.jpg
bottom of page