top of page

BÖNERUM

Välkommen in till Tredagars bönerum! Här kan du hänga med oss på Team Med Uppdrag, i bön och lovsång under en stund. Du får vara som du är i Guds närvaro utan prestationskrav. Välkommen!

DSC_1106.jpg

Trots att vi har en pandemi som pågår i vår värld och ändrar om mycket för oss, har vi en Gud som är trofast genom allt. En Gud som sände sin Son till vår värld för att dö på ett kors och sedan uppstå. Jesus har vunnit Segern på korset och vi får stå upprätta och tillbe Honom tillsammans för den Han är!

Namn, titel

DISCORD

Under bönerumspassen får ni hänga med oss i bön och lovsång. Vi kommer ha kortare andakter, bönestationer som du kan använda där du är, vi kommer tillsammans be för olika böneämnen och under sista bönerumspasset kommer du som vill, via chatt, att dela med dig av vad Gud har gjort under konferensen eller tidigare i ditt liv!

 

I Bönerummets Discord kommer det finnas en chatt där du som deltagare kan skriva böneämnen som alla kan läsa. Det gör att vart du än befinner dig kan du få förbön eller få vara med och be för andra!

Det går också bra att skicka in böneämnen till Tre Dagars instagram under konferensen. Vi på Team Med Uppdrag kommer kontinuerligt be för det som skickas in under alla dagar.

SCHEMA I BÖNERUMMET

TORSDAG

21.00

Vi lovsjunger tillsammans, har en andakt och har olika bönestationer som du kan använda dig utav där hemma

FREDAG

14.00

Vi har lovsång och ber för olika böneämnen

21.00

Vi lovsjunger tillsammans, har en andakt och har olika bönestationer som du kan använda dig utav där hemm

LÖRDAG

14.00

Vi har lovsång och ber för olika böneämnen.

21.00

Under detta pass kommer vi dela vittnesbörd om vad Gud har gjort under konferensen eller tidigare i våra liv. 

Schema
Discord
bottom of page