LÅNGFREDAG KL. 19:00

KVÄLLSMÖTE

I DITT VARDAGSRUM 

LÅNGFREDAG KL. 19:00

KVÄLLSMÖTE

I DITT VARDAGSRUM 

TRE DAGAR:HOME

Tre Dagar 20 är inställt, men kommer istället streamas direkt hem till dig!

Tre Dagar 20 producerar ett kvällsmöte som kommer att sändas under långfredagen och vi vill bjuda in just dig. Vi tror och hoppas att det blir ett tillfälle för både enskilda och mindre gemenskaper att ta del av påskens budskap. 

 

Påskens glädjebudskap kan inte ställas in och Tre Dagar vill göra allt vi kan för att ljuset ska spridas mitt i omständigheterna.

Namnet Jesus.

 

Sändningen börjar klockan 19.00 på långfredagen och det bästa – det är gratis, du slipper köa och alla får plats!

Välkommen! Vi ses!

TRE DAGAR :HOME

TRE DAGAR :HOME

 

TRE DAGAR 20 - INSTÄLLT

Vi i Tre Dagars ledningsgrupp vill med stor sorg meddela att Tre Dagar 20 som var planerat att hållas 9-12 april 2020 nu är inställt.

 

Detta beslut har fattats på grund av de nya riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten utifrån läget kring Covid-19. Vi bedömer att Tre Dagars storlek är en av de folksamlingar som regeringens beslut berör. Beslutet grundas också på att konferensen skulle samla folk från hela Sverige och därmed riskera ökad spridning av viruset samt med tanke på de riskgrupper som finns.

 

Vi har en Gud som är större och det är något som är sant och består, med vetskap om att Gud är suverän så fattas inte beslutet av fruktan utan av omsorg för människor.

 

Vi blickar framåt och hoppas på att kunna göra ett Tre Dagar 2021!

 Vi vill uppmuntra dig till att mitt i en oro som existerar lita på det som är Guds ord. Ta tid med Herren och se hur Hans frid omsveper dig. Han är större, Han är livgivaren och Han består.

 

Ett stort tack för din förståelse och massvis med kärlek


Tre Dagars ledning

 

TREDAGAR

Kom och fira påsk med oss!

 

På Tre Dagar vill vi visa för dig vad påsken egentligen handlar om – att Jesus led, dog och uppstod av ren kärlek för oss alla, så att vi genom honom kan få liv! 

Innebörden av det som hände under påsken och vad det får betyda för oss människor idag kommer vi att prata om på denna påskkonferens – allt från långfredagens smärta och död till påskdagens glädje och uppståndelse!

Tillsammans får vi vara med och skapa tre fantastiska dagar i tro, gemenskap och glädje! Tre dagar med Jesus i centrum för dig som vill nå längre i din tro, eller helt enkelt vill veta vem Jesus är. 

Om du är ung, nyfiken och längtar efter mer – vad väntar du på? Anmäl dig!

Se och lyssna på tidigare år

TEMA

LIV

Nu. Nu. Nu. Livet fylls på av omedelbara kickar, obegränsad underhållning och oändliga valmöjligheter. Vi fyller våra liv till bredden. Ändå blir vi aldrig nöjda.
Vad ger livet mening? På riktigt? Vad är våra liv värda?

Jesus, livgivaren själv, visade att våra liv är värda att dö för. Han dog och uppstod, för oss. Det största kärleksbeviset på att våra liv är fulla av värde. Han ger oss ett liv värt att leva. På riktigt. Det är mer än kickar och känslor, det är ett liv på djupet som räcker och blir över.


Jesus säger: “Jag är livet”.

ARRANGÖRER

KSSB

©tredagar 2021